Dialogmøde om PAU

Folketingsmedlemmer hørte om udfordringerne for den pædagogiske assistentuddannelse.
Troels Ravn og Marlene Borst Hansen mødtes med Hanne Helleshøj, Thomas Thomsen og Hanne Dorte Iversen.

De to medlemmer af Folketinget Troels Ravn (S) og Marlene Borst Hansen (Rad.) besøgte mandag 25. november Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens' afdeling i Fredericia, hvor de mødtes med direktør Hanne Helleshøj, uddannelseschef Thomas Thomsen og underviser Hanne Dorte Iversen.

Emnet for mødet var den pædagogiske assistentuddannelse (PAU), som der lige nu bliver sat fokus på gennem en landsdækkende kampagne.

Baggrunden for kampagnen er, at mange flere, end der er praktikpladser til, ønsker at tage uddannelsen til pædagogisk assistent.

Samtidig arbejder der rigtig mange pædagogisk ufaglærte i både daginstitutioner og specialtilbud til børn, unge og voksne.

Udover dialogen med Troels Ravn, der er børne- og undervisningsordfører for Socialdemokraterne, og Marlene Borst Hansen, kommunalordfører for De Radikale og formand for Folketingets Kommunaludvalg, vil Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens inden jul invitere de kommunale chefer i Fredericia og Vejle til dialogmøde om PAU.

Der vil også blive arrangeret opsøgende besøg i de lokale daginstitutioner.Gå tilbage