Elev udstiller

Én af Social- og Sundhedsskolens elever, Thomas Schmidt, udstiller i øjeblikket malerier og andre værker i afdelingen i Fredericia.
Mandag 5. maj 2014 var der fernisering på udstillingen, som kan ses hele maj, og mange elever og medarbejdere var mødt frem for at høre Thomas Schmidt fortælle om sine værker.

Thomas Schmidt er 32 år og i gang med uddannelsen til social- og sundhedsassistent. Han er medlem af KunstSpiralen i Fredericia, der er en forening for kunstnere inden for billedkunst, skulptur, glas, keramik, foto, grafik, tegning med mere. Foreningen driver et galleri.

Thomas Schmidt har så længe, han kan huske, tegnet, men først de senere år har han malet på lærred. Hans malerier fortæller om forskellige ting - fra hans hårde ungdom, hvor fantasiverdenen var en måde for ham at slippe væk fra det hele, til i dag, hvor han elsker at male ting, der får ham til at smile.

Foruden fantasifulde akrylmalerier byder udstillingen på Social- og Sundhedsskolen Fredericia - Vejle - Horsens på spændende toilet-installationer.Gå tilbage