Elever dystede i fodbold

Tre hold fra Social- og Sundhedsskolen deltog i ES Cup.
Der blev heppet, da tre hold fra Social- og Sundhedsskolens afdeling i Fredericia tirsdag 10. september deltog i den indledende runde af ES Cup – erhvervsskolernes egen fodboldturnering – som blev afviklet på Fredericia Fag- og Firmaidrætsforbunds baner.

Der blev spillet syv-mands fodbold, og Social- og Sundhedsskolen stillede med to pigehold og ét drengehold bestående af elever fra grundforløbet på 20 og 40 uger.

”Det er fremragende at være med til sådan et stævne, hvor du kan møde mennesker fra andre uddannelser”, fortalte 17-årige Daniel Funch fra Fredericia, der var leder af drengeholdet.

”Og så kommer du tættere på kammeraterne fra skolen, fordi du er sammen på en anden måde end i undervisningen, og det kan være en fordel ved senere gruppearbejde”, forklarede han.

Også 17-årige Rikke Bæksgaard fra Kolding var positiv.

”Stævnet er rigtigt godt. Det er godt med nogle sociale arrangementer, hvor vi kan blive rystet sammen”, sagde hun.

Drengene skulle spille fire indledende kampe, inden de havde mulighed for at gå videre til kvartfinaler, semifinaler og finale. Drengene skulle møde hold fra Hansenberg i Kolding, Produktionshøjskolen Meritten i Aabenraa, Gråsten Landbrugsskole og Campus Vejle.

Pigerne spillede alle mod alle, og de dystede mod hold fra Gråsten Landbrugsskole, Campus Vejle og Hansenberg.

Det ene af Social- og Sundhedsskolens pigehold kom på andenpladsen, mens det andet blev nummer fem. Drengene blev nummer tre i deres pulje.

På trods af de flotte placeringer gik ingen af holdene dog videre til finalestævnet, der bliver afviklet onsdag 9. oktober.Gå tilbage