Elever fra Horsens fik flot tredjeplads ved DM i SOSU SKILLS

Clara Fedder Sørensen og Jeanette Nygaard Larsen fra Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens repræsenterede skolen ved Danmarksmesterskaberne i SOSU SKILLS 18. - 20. januar i Herning – det blev til en flot tredjeplads.
Efter tre dages intensive konkurrencer med fire udfordrende cases kunne vores to dygtige elever fejre tredjepladsen ved DM i SOSU SKILLS sammen med deres trænere, familie og venner.

Både Clare og Jeanette var enige om at det havde været en kæmpeoplevelse at være med til DM i SKILLS – både på grund af de faglige udfordringer, og det fællesskab, der er opstået mellem deltagerne. Til andre der måtte gå med overvejelser om at deltage i næste års udgave af SKILLS siger de begge ”Gør det- spring ud i det”.

Om DM I SKILLS
SKILLS er erhvervsskolernes årlige konkurrence, hvor elever dyster på deres færdigheder inden for deres fag. Social- og Sundhedsassistentelever skal vise, at de har en solid forståelse både for sundhedsfremme, sygdomsforebyggelse, rehabilitering, sygepleje og for instruktion og vejledning. De skal også kunne dokumentere deres arbejde korrekt, og de bliver bedømt på deres kommunikation både med hinanden, med borgere og patienter.

DM i Skills 2019 afholdes i Næstved 4.-6. april.Gå tilbage