Elever slået på stregen

Nåede i delfinalen ved InnoCamp i Horsens men måtte se sig slået på stregen.
To af Social- og Sundhedsskolens elever fra grundforløbet i Horsens-afdelingen var med helt fremme, hvor det blev rigtigt spændende, da der 9. oktober 2013 var InnoCamp i Horsens.

Arrangementet foregik i Fængslet, og i alt deltog der ca. 700 elever fra ungdomsuddannelserne i Horsens. Foruden Social- og Sundhedsskolen, der stillede med 75 elever, var der elever fra Learmark herunder Step 10, Horsens Gymnasium, VUC og HF, Bygholm Landbrugsskole, VIA og de to folkeskoler Dagnæsskolen og Lundskolen.

Eleverne skulle gruppevis på tværs af uddannelser løse en udfordring for én ud af seks lokale virksomheder. Af virksomheder deltog Läntmannen, Velux, Insero, Spisestedet, Fængslet og Horsens Kommune, der alle bød ind med interessante opgaver.

Katja Dupont fra Social- og Sundhedsskolen kom med sin gruppe i delfinalen med en løsning for Spisestedet. Løsningen var en idé om, at Spisestedet skulle lave temaaftener for unge, der skulle annonceres gennem sociale medier som Facebook og Twitter.

En anden af skolens elever, Isabella Lynggaard, var også i delfinalen med sin gruppe. Løsningen for Insero var en bæredygtig bil, som kunne køre på alkohol udvundet af sukkeret fra sukkerroer.

Vinderne af InnoCamp 2013 blev dog Natasja Lemmer og Nathalie Holm Miskow fra Step 10 på Learnmark Horsens, som kom med forslag til nye tiltag for Fængslet. Deres idé gik ud på, at 7.-9. klasser skal kunne komme på lejrskole i Fængslet og sove i cellerne, have undervisning i lokalerne og lære om eksempelvis Fængslets historie.Gå tilbage