Flot andenplads

Kun få point skilte de deltagende sosu-hold ved DM i Skills.
Der var spænding til det sidste, da vinderne ved DM i Skills lørdag eftermiddag skulle kåres i NRGi Park & Arena i Aarhus.

Det skulle nemlig vise sig, at kun ganske få point skilte de fem deltagende sosu-hold.

Trods Tina Christensen og Betina Tindbæk Kristensen fra Region Syddanmark havde ført konkurrencerne torsdag, og fredag havde fået en delt andenplads, måtte de på finaledagen se sig slået af Liv Birkefeldt og Maria Katballe fra Region Midtjylland.

Det blev dog til en flot andenplads til social- og sundhedsassistenteleverne fra Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens.

”Det er selvfølgelig træls ikke at have vundet. Men at deltage har været en vildt fed oplevelse”, lød det kort efter præmieoverrækkelsen fra Tina Christensen og Betina Tindbæk Kristensen.

På tredjepladsen kom Sabrina Holm Andersen og Kristina Skou Hansen fra Region Sjælland. Fjerdepladsen gik til Mette Fjeldsted og Tanja Sørensen fra Region Nordjylland, mens Lisa Wagn Lund og Siw Klysner Nielsen fra Region Hovedstaden blev nummer fem.

Det var Hans Kongelige Højhed Prins Joachim, der overrakte præmierne til Danmarksmestrene i en fyldt NRGi Park & Arena, mens overdommer i sosu-konkurrencerne Lotte Meilstrup delte diplomer og medaljer ud til de resterende sosu-hold.

I alt 30.000 mennesker besøgte DM i Skills, der i 2014 vil blive holdt i Aalborg.Gå tilbage