Forældrenes råd om uddannelse er afgørende
Om kort tid skal tusindvis af 9. og 10. klasses elever tage et valg omkring ungdomsuddannelse - og der er meget at vælge mellem. STX, HHX, HTX, HF, fire EUD hovedforløb, EUX, plus en lang række fag på mange niveauer. Det kan være svært og uoverskueligt for eleverne at tage stilling til de mange valg, men også svært for forældre, der skal rådgive og vejlede.

Det vil IBC, EUC Lillebælt og Social- og sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens gerne lave om på. Derfor har de tre skoler slået sig sammen og efterlyser forældre, der er nysgerrige på at vide mere.

Den 14. januar 2016 fra 17.00-19.00 byder de tre skoler indenfor i aulaen på Social- og sundhedsskolen i Fredericia på 6. Julivej 67. Her vil fremtidsforsker Anne Skare Nielsen give sit bud på, hvordan man som forældre vejleder sit barn omkring ungdomsuddannelser. Anne Skare Nielsen sidder i Kaospiloternes pædagogiske råd og er også tv-vært på TV2 News nye program NewScience.

Se oplæg fra Anne Skare Nielsen her

Erhvervsuddannelse from Future Navigator Academy on Vimeo.

Der er også mulighed for at møde Anders Ladegaard, der er næstformand i UU-Danmark, som bl.a. står for den vejledning, der tilbydes elever i folkeskolens ældste klasser. Til sidst bliver der mulighed for at stille spørgsmål til et panel bestående af direktørerne for de tre skoler, Anne Skare Nielsen og Anders Ladegaard.

For mere information kontakt skoleansvarlig for kommunikation og marketing, Social- og sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens, Pernille Benzon på tlf. 40242212 eller på mail peb@sosufvh.dkGå tilbage