Japanere på besøg

De 31 lærere og elever fra Lily Academy of Nurture and Welfare så blandt andet det nye simulations-værksted.
31 lærere og elever fra Lily Academy of Nurture and Welfare uden for Tokyo har besøgt Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens.

Besøget er kommet i stand gennem et samarbejde med Nordfyns Folkehøjskole, der har kurser, hvor japanere får indsigt i det danske velfærdssystem.

Gæsterne fra Lily Academy of Nurture and Welfare så blandt andet under besøget på Social- og Sundhedsskolen det nye simulations-værksted, hvor eleverne arbejder med avancerede menneskelignende mannequiner.

Eleverne fra Lily Academy of Nurture and Welfare er i gang med et uddannelsesforløb, der svarer til den danske social- og sundhedsassistentuddannelse.

Rektor for den japanske skole, Tadashi Watanabe, hilste under besøget på Hanne Helleshøj, der er direktør for Social- og Sundhedsskolen.

Hanne Helleshøj og Hans-Henrik Johansen, der er koordinator for internationalisering, IKT og læring samt velfærdsteknologi, skal til april besøge Lily Academy of Nurture and Welfare. Besøget er kommet i stand med henblik på udveksling af lærere og elever de to skoler imellem.

Hanne Helleshøj og Hans-Henrik Johansen skal også se et stort japansk plejecenter, som har tilbudt Social- og Sundhedsskolen to praktikpladser til elever på uddannelsen til social- og sundhedsassistent.
 Gå tilbage