Mange til infomøder

Mange ville høre om grundforløbet, der giver adgang til uddannelserne til social- og sundhedshjælper og pædagogisk assistent.
Godt 100 mennesker kiggede forbi, da Social- og Sundhedsskolens Fredericia-Vejle-Horsens' afdelinger i november og december 2013 slog dørene op til en række informationsmøder, hvor der var mulighed for at høre om grundforløbet.

Både elever, der allerede er optaget på grundforløbet, og deres forældre kunne møde frem. Men også interesserede, som endnu ikke har søgt, kunne deltage. På møderne fortalte medarbejderne i uddannelsesvejledningen og undervisere på grundforløbet om, hvilke grundforløbspakker der er at vælge imellem, og hvilke fag og andre aktiviteter de indeholder. Der var også mulighed for at få mere at vide om uddannelserne til social- og sundhedshjælper og pædagogisk assistent, som grundforløbet giver adgang til.

Udover afdelingerne i Fredericia, Vejle og Horsens var der informationsmøde om det nye grundforløb i Kolding, der starter i januar 2014 hos IBC på Tvedvej 7.

Social- og Sundhedsskolens afdelinger i Fredericia, Vejle og Horsens slår i øvrigt dørene op igen 18. januar 2014, hvor der er åbent hus fra kl. 10 til 14.Gå tilbage