PAU-elever til Florida

Eleverne skal deltage i stor international konference om børnepædagogik.
Underviser Hanne Dorte Iversen (Fra venstre) og eleverne Jane Pelcha-Hansen, Charlotte Ibsen, Christa Sørensen og Elsebeth Andersen glæder sig til USA-turen.

Lørdag 22. februar tager fire elever og en underviser fra uddannelsen til pædagogisk assistent (PAU) på Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens til Orlando i Florida for at deltage i ”10th Annual Early Childhood Conference” arrangeret af Seminole State College.

Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens har et samarbejde om simulation med den amerikanske uddannelsesinstitution og er blevet inviteret til at deltage i konferencen.

Underviser Hanne Dorte Iversen og eleverne Christa Sørensen, 31 år, Elsebeth Andersen, 23 år, begge fra Vejle, Charlotte Ibsen, 38 år, Sandvad, og Jane Pelcha-Hansen, 39 år, Fredericia, glæder sig.

”Vi ser frem til at høre om de teorier, som amerikanerne baserer deres børnepædagogik på”, fortæller de.

Forskellige oplægsholdere vil på konferencen fortælle om de nyeste tendenser indenfor emner som musik og bevægelse, sociale og emotionelle behov hos børn og team building.

Foruden at deltage i konferencen skal elever og underviser fortælle de amerikanske studerende på Seminole State College om uddannelsen til pædagogisk assistent.
 
Professor Nana Robertson, der er leder af uddannelsesprogrammet ”Early Childhood Education” på Seminole State College, har inviteret de danske elever til at deltage i undervisningen på den amerikanske uddannelsesinstitution. Eleverne og underviser Hanne Dorte Iversen skal også ud at besøge en amerikansk preschool. Endelig bliver der tid til kulturelle oplevelser.

”Vi glæder os til at snakke med de elever, der går på den amerikanske uddannelse, der svarer til vores, og høre om, hvilken pædagogik de bruger”, fortæller eleverne, der vender hjem til Danmark lørdag 8. marts.

Der er planlagt et genbesøg i foråret 2015, hvor Nana Robertson sammen med elever skal besøge Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens.

Projektet er støttet af Uddannelses- og Forskningsministeriet via DK-USA programmet for erhvervsuddannelser.Gå tilbage