Regionsmesterskaberne i SOSU SKILLS afholdes i Vejle
Maria Henriksen til venstre og Freja Thinggård til højre er årets deltagere fra Social- og sundhedsskolen i Fredericia-Vejle-Horsens. De ses her med sidste års vindere af de regionale mesterskaber for Region Syd.

DM i SKILLS er det store årlige Danmarksmesterskab for unge, der tager en erhvervsuddannelse. Næste DM i SKILLS afholdes i januar 2017 i Ålborg med over 300 deltagere, som dyster indenfor 37 fag. I flere af fagene afholdes forud for DM både skolemesterskaber og regionale mesterskaber. På Social- og sundhedsskolen i Vejle dyster skolerne i Region Syd den 6. oktober om en af de eftertragtede pladser til det kommende danmarksmesterskab.

 Det er elever fra fire social- og sundhedsskoler i Region Syd, som deltager i de regionale mesterskaber i Vejle den 6. oktober. Her dystes i hold med to personer, der spiller en case, hvor de samarbejder om opgaver, der tager udgangspunkt i fagets kerneområder. Opgaverne løses med skuespillere, som agerer patienter og borgere.

 
DM til januar 2017
Eleverne, der vinder regionsmesterskabet i SOSU SKILLS, går videre til DM, hvor de skal dystre mod vinderne fra de øvrige regioner. Det sker i Ålborg Gigantium den 26-28 januar 2017.Gå tilbage