Sølv-vindere fejret

Reception for de to social- og sundhedsassistentelever, der fik en andenplads ved DM i Skills, trak mange gæster.
”Hvor er I modige, hvor er I dygtige, og hvor er vi stolte af jer”.

Sådan sagde uddannelsesleder Annette Teilmann Demant, da der mandag eftermiddag var reception for sølv-vinderne ved DM i Skills 2013, Tina Christensen og Betina Tindbæk Kristensen, der begge er i gang med en uddannelse til social- og sundhedsassistenter på Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens.

Receptionen blev holdt i afdelingen på Ane Staunings Vej i Horsens, og mange gæster havde fundet vej. Udover familie, praktikvejledere og andre fra praksis, undervisere og elever var Horsens’ borgmester Peter Sørensen (S) mødt frem for at ønske Tina og Betina tillykke. Han var på finaledagen i Aarhus for at opleve pigerne i aktion på scenen i NRGi Park & Arena, og han var begejstret over det, han havde set.

”Jeg syntes, det var ganske imponerende at opleve jer. Den ro og det nærvær I havde. Selv om der var ambulance-lyde og publikum, der vandrede frem og tilbage, så var I tilstede, og jeg vil gerne rose jer for jeres præstation”, sagde han til pigerne.

Borgmesteren havde bogen ”Horsens fra fængselsby til oplevelsesby” med til sølv-vinderne, der også fik blomster og andre gaver fra blandt andet skolen.

Også uddannelseskonsulent Hanne Christensen fra Horsens Kommune havde gaver og ros med til pigerne.

”Jeg står her, fordi I er ansat af Horsens Kommune, og så har jeg haft fornøjelsen af at være dommer ved Skills både ved regionsmesterskabet og ved DM, hvor jeg godt nok ikke måtte dømme jer. Men jeg kunne se fra sidelinjen, at I havde et meget højt niveau. I har både empati og en faglig sikkerhed, der gør, at I bliver nogle gode social- og sundhedsassistenter”, sagde hun blandt andet.

Der var også rosende ord fra pigernes vejleder Margit Grønbæk fra Social-og Sundhedsskolen, der blandt andet nævnte pigernes evne til at samarbejde som noget helt unikt.

Margit Grønbæk og vejleder-kollegaen Dorte Jørgensen fik i øvrigt selv et skulderklap for deres indsats med at træne eleverne af uddannelsesleder Annette Teilmann Demant.Gå tilbage