Social- og Sundhedsskolen støtter den Internationale Alzheimerdag
Den 21.september er International Alzheimerdag. I Danmark gør Alzheimerforeningen dagen til en "Huskedag" for mennesker med en demenssygdom - en dag, hvor vi husker dem, som glemmer. Ikke fordi de er glemsomme, men fordi de har Alzheimers sygdom eller en anden alvorlig demenssygdom.

Huskekager

Til fordel for "Huskedagen" bages, sælges, leveres, købes og spises Huskekager overalt i landet til fordel for Alzheimerforeningens arbejde for de 90.000 mennnesker med demens og deres ca. 400.000 pårørende i Danmark.

Social og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens støttede op omkring dagen ved at købe huskekager til kursisterne på eftermiddagens rotationskursus (19. september) for Fredericia kommune.
På kurset undervises der i demens, og her der er bl.a  fokus på at biddrage med viden til hvordan borgere med Alzheimers demens får mere livskvalitet. Derfor syntes både underviser Lene Emma Rasmussen og uddannelsesleder Pia Ranck, at det var oplagt, at kombinere støtten til et godt formål med lidt lækkert til kaffen.

Gå tilbage