Sosu-piger i front

Betina og Tina førte an, da deltagerne ved DM i Skills var til indmarch i NRGi Park & Arena.
Betina Tindbæk Kristensen og Tina Christensen fra Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens var i front, da der var indmarch til DM i Skills torsdag formiddag.

De to piger førte an, da de 10 elever på uddannelsen til social- og sundhedsassistent, som fordelt på fem hold skal dyste mod hinanden, blev præsenteret på scenen i NRGi Park & Arena i Aarhus.

Til at byde deltagerne ved DM i Skills velkomne var blandt andet Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard (S), som til lejligheden var iklædt en murerjakke og havde en murer med på scenen. Til indmarchen var også undervisningsminister Christine Antorini (S), der glædede sig til at følge konkurrencerne.

”Det er en kæmpe oplevelse at se, hvor meget forskelligt man skal kunne for at være helt i top. Man skal være supergod i dybden til sit fag og planlægge sin opgave. Jeg håber, at I ser jer som ambassadører for jeres uddannelse og, at konkurrencerne giver interesse for, at flere unge søger ind på erhvervsuddannelserne”, sagde hun blandt andet.

Christine Antorini besøgte senere på formiddagen sosu-standen, hvor hun så det første hold dyste på scenen. Det var de to elever Lisa Wagn Lund og Siw Klysner Nielsen fra Region Hovedstaden.

Betina Tindbæk Kristensen og Tina Christensen fra Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens skal i eftermiddag på scenen til den første ud af i alt fem opgaver de kommende dage.Gå tilbage