Uddannelsesmesse

Social- og Sundhedsskolens stand var godt besøgt, da Forum Horsens dannede rammen om uddannelsesmesse.
Det strømmede til med unge og deres forældre, da der lørdag 26. oktober var uddannelsesmesse i Forum Horsens, og mange lagde vejen forbi Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens' stand.

Messen blev åbnet af Horsens' borgmester Peter Sørensen (S) og Ole Vind (V), formand for Børne-, undervisnings- og kulturudvalget i Hedensted Kommune.

Efter åbningen besøgte Peter Sørensen Social- og Sundhedsskolens stand, hvor han fik målt, hvor meget ilt han havde i blodet. Målingen viste 96 procent, hvilket er meget fint, og borgmesteren var da også godt tilfreds.

"Ja, og så i en valgkamp", som han humoristisk konstaterede.

Blandt de mange besøgende i standen var også Lisbeth og Poul Jessen og datteren Maria på 16 år fra Barrit.

"Jeg er lidt i tvivl om, hvilken uddannelse jeg skal vælge, men jeg overvejer en uddannelse til social- og sundhedshjælper eller pædagogisk assistent (PAU). Og jeg har tænkt på at søge ind på grundforløbet på Social- og Sundhedsskolen, så jeg kan få afklaret, hvilken vej jeg skal gå", fortalte Maria.

Hun fik blandt andet set, hvordan nogle af skolens nuværende elever arbejder med avancerede simulations-dukker, som skolen havde én af med på messen.

Eleverne var Helle Aalborg, 25 år, og Maiken Mikkelsen, 22 år, der er i gang med en uddannelse til social- og sundhedsassistent, og Maria Lykke, 30 år, og Mette Bressendorf, 28 år, fra uddannelsen til social- og sundhedshjælper.

Dukken har både puls, blod i årerne og kan snakke, og Maria var imponeret.

"Det er smart, at man kan øve sig på en dukke", mente Maria, inden familien forsvandt i menneskemængden.Gå tilbage