Vellykket tur til USA
De fire elever kunne fortælle om mange spændende oplevelser i USA og havde også en del billeder med hjem, som de viste på projektoren i aulaen i afdelingen i Fredericia.

Eleverne Ida Madsen, Anne-Mette Johannesen, Hilde Kolk Rossen og Helena A. Nejad, fortalte tirsdag 13. maj i formiddagspausen de øvrige elever på Social- og Sundhedsskolen Fredericia - Vejle - Horsens' afdeling i Fredericia om turen, der har været meget vellykket.

Foruden eleverne deltog underviser og international koordinator Hanne K. Madsen i studieturen, der gik til Nashville og Volunteer State Community College.

Eleverne kunne fortælle, at de blev godt modtaget på den amerikanske uddannelsesinstitution, hvor de blev indkvarteret hos lokale værtsfamilier med tilknytning til skolen.

De danske elever fulgte en del af undervisningen på Volunteer State Community College, der i modsætning til i Danmark ikke byder på så meget gruppearbejde men mere tavleundervisning.

Alligevel var det meget spændende at følge undervisningen, og eleverne så blandt andet de lokaler, der bliver brugt til simulation, som Volunteer State Community College er langt fremme med. De fik eksempelvis lov til at prøve at intubere en avanceret menneskelignende dukke.

De besøgte også på studieturen et amerikansk plejehjem, der arbejder meget med rehabilitering, og var med til stolegymnastik. Og de var på besøg i en ældrebolig på plejehjemmet.

Der blev også tid til sightseeing i Nashville på turen, der varede 14 dage.

Under foredraget diskede Social- og Sundhedsskolens kantine op med amerikanske pandekager, og til frokost kunne eleverne i dagens anledning købe sunde burgere. Gå tilbage