*|MC:SUBJECT|*

Udsyn i trygge rammer 🛩

Social- og sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens har internationalt DNA og hvis du drømmer om at komme ud i verden, møde andre kulturer og dygtiggøre sig selv internationalt - så er der mange muligheder på vores uddannelser.

Vores elever kommer på studieture, og man kan komme i praktik i udlandet - både tæt på i Europa og langt væk, for eksempel til Kina eller USA.

Men udsynet stopper ikke der - også i undervisningen på skolen arbejder vi med at komme tæt på andre kulturer og andre måder at arbejde med vores fag på.

Vi laver tema-uger og spændende undervisningsprojekter med samarbejdspartnere i udlandet, hvor eleverne arbejder sammen på tværs af grænser. Vi lever i en verden, hvor det i alle fag er vigtigt at blive klædt på til et globalt arbejdsmarked. 

Trygge rammer for udlandsophold


Når du tager afsted ud i verden, vil det altid være med støtte fra vores dygtige undervisere og vejledere, så det bliver en god, positiv og tryg oplevelse.

På filmen forneden kan I se to pædagogiske assistenter fra Social- og sundhedsskolen i Silkeborg på ophold i Ghana. Filmen er udlånt af Praktik i udlandet (PIU).
Praktik i Ghana som social- og sundhedsassistent.

Her ligger vores skoler 🗺

Skolen i Vejle
Skolen i Vejle.
Vi ved godt det betyder en del for dig at være sammen med andre unge på han/hendes egen alder, og vi ved også godt at omgivelserne er vigtige.

Skolens fire afdelinger ligger centralt placeret i Horsens, Vejle, Fredericia og Horsens. Alle tæt på offentlig transport. Der er adgang til kantine og bibliotek på alle afdelinger - og det er aldrig kedeligt at være i skole!
Clara Fedder Sørensen (TV) og Jeanette Nygaard Larsen (TH) fra Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens, der repræsenterede skolen ved Danmarksmesterskaberne i SOSU SKILLS i Herning i 2018.

Skal du være Danmarksmester?

Hvis du kan lide at udfordre sig selv, så er der mulighed for hvert år at deltage i DM i SKILLS.

Det er et mesterskab, hvor eleverne dyster mod hinanden på skolen og mod de andre Social- og sundhedsskoler om at blive de bedste i Danmark inden for deres fag.

Clare Fedder Sørensen, SKILLS deltager i 2018:
”Det var en fantastisk oplevelse og et helt unikt fællesskab med de andre deltagere. Jeg har lært rigtig meget og vil helt klart anbefale andre at tilmelde sig SKILLS.” 

Se mere om SKILLS her https://skillsdenmark.dk/.

Ordblindhed er ingen hindring for en uddannelse hos os

Er din unge udfordret af ordblindhed, og tænker I, det er ”op ad bakke” at få en uddannelse?

Det behøver det ikke være. Hos os kan alle tage en uddannelse - uanset udfordringer. På alle vores skoler står vores SPS-vejleder klar til at finde den løsning, som passer til lige netop dig. 

Det kan være studiecafeer, hvor han/hun kan få støtte og adgang til hjælpemidler. Det kan være en IT rygsæk, støttetimer til opgaveskrivning og gennemlæsning eller noget helt andet.

Når du skal ud i praktik eller til udlandet, vil vi også kunne hjælpe med at det bliver nemt og trygt. Kom på besøg til Åbent Hus og hør mere om mulighederne for hjælp til uddannelsen.

I næste mail: Praktikmuligheder for dig

Vi håber du fik nogle informationer der var brugbare i denne e-mail.

Den næste mail kommer til at handle om de mange praktikmuligheder, vores elever kan vælge mellem, blandt andet muligheden for at tage til udlandet.

Vi håber, I er blevet klogere på dit valg af ungdomsuddannelse.

I er altid meget velkomne til at kigge forbi skolens afdelinger - både til Åbent Hus eller til en samtale med en uddannelsesvejleder.

Læs mere om os på www.sosufvh.dk.

Du er velkommen til at kontakte en vejleder

Vores vejledere er klar til at hjælpe, hvis I allerede nu har spørgsmål om vores uddannelser:

Helle Mølgaard Nielsen
Uddannelsesvejleder
GF1 & GF2 Kolding og Rekrutteringskonsulent
Email: hmn@sosufvh.dk 
+4540242202 - mobil