+45 79 211 200 sos@sosufvh.dk

Præsentation – Marta E. Suarez-O’Connor, MSC, RN

Marta E. Suarez-O’Connor er Educational Director på Mary Ekdahl Smart Center for Patient Simulation Training & Research på Pensacola State College i Florida. Marta E. Suarez- O’Connor er uddannet sygeplejerske og har en Master of Science in Nursing. Siden 2003 været Marta E. Suarez-O’Connor medlem af the Pensacola State College Nursing Program.

Marta Suarez-O’Connor har undervist i simulationsbaseret undervisning siden 2008 og har en uddannelse inden for simulation, udvikling og facilitering. Marta E. Suarez-O’Connor beskæftiger sig med simulationsbaseret undervisning for nystartede sygeplejeelever og har derudover ansvaret for både administration og drift af Mary Ekdahl Smart Center.

 

Præsentation – Kirsty Harris, MA, PGCE, RN

Kirsty Harris er cand.mag og Senior Lecturer på School of Health Sciences and Social Work på University of Portsmouth.

Hun er uddannet sygeplejerske med speciale inden for voksne patienter og har arbejdet som rotationssygeplejerske på intensiv afdeling, i akutmodtagelsen samt på kirurgisk afdeling. Kirsty Harris har fuldført et forskningsstipendium inden for simulation på Health Education England i 2011 og arbejder ligeledes på en Ph.d. om simulation.

Kirsty Harris har gennemført et projekt om simulation med udgangspunkt i Dr. Paul Rowlands’s RAMPPS-studier (Recognising and Assessing Medical Problems in a Psychiatric setting). Dette førte til, at hun designede og skabte in-situ simulationen ”Cluedo”.

 
 

Lene Funck Petersen

Helle Folden

Hanne Helleshøj

Anne Mette Felsted Rasmussen

Dorte Jørgensen

Margit Grønbæk Hansen

Tina Margrethe Hansen

Dorte Truelsen Gram