+45 79 211 200 sos@sosufvh.dk

Social- og sundhedsskolen Fredericia- Vejle-Horsens inviterer til konferencen ” Simulation - nu og i fremtiden”

Konferencen afholdes den 17. maj 2017 i Vejle

Det danske sundhedssystem er både innovativt og værdifuldt – også i international sammenhæng. Vi har en høj grad af samarbejde på tværs af sektorer og fagligheder, vi deler viden og ressourcer med hinanden og uddanner højt kvalificeret omsorgs- og sundhedspersonale.

De danske sundhedsuddannelser markerer sig ved at benytte en høj grad af simulation i undervisningen. Det er med til at sikre en større sammenhæng i overgangen mellem læringsrummene skole og praktik – og samtidig kan simulation være et læringsrum i sig selv. Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til, hvordan fremtiden ser ud for brugen af simulation, og på konferencen sættes der fokus på de allernyeste metoder og tendenser inden for området, og særligt på brugen af simulation i psykiatrien.

På konferencen vil to meget kompetente udenlandske key-note speakers- Kirsty Harris, MA, PGCE, RN, Senior Lecturer, School of Health Sciences and Social Work, University of Portsmouth og Marta E. Suarez-O’Connor, MSN, RN, Education Director, Mary Ekdahl Smart Center for Patient Simulation and Research, Pensacola State College - holde oplæg. Ud over de to hovedtalere vil der være mulighed for at deltage i en række workshops, som styres af kompetente fagpersoner med stor viden og erfaring inden for simulation.

Konferencen foregår i Vejle på Scandic Jakob Gade (formiddag), og på skolens afdeling på Vestre Engvej 46A. (eftermiddag). Programmet er samlet fra kl. 8.30-15.45. Skolen ligger i gåafstand (ca. 5 minutter) fra Scandic Jakob Gade.