*|MC:SUBJECT|*

Fremtidens uddannelse kalder

Er virtual reality, gaming, robotter og innovation noget du interesserer sig for? Så har vores uddannelser helt sikkert noget at byde på - i en spændende kombination af mennesker og ny teknologi.

Udviklingen i teknologien inden for sundhedsvæsnet bevæger sig med en hast, der betyder, at dit drømmejob slet ikke eksisterer endnu. Det skal han/hun nemlig selv være med til at udvikle.

Hos os kommer du til at medvirke til at udvikle og afprøve det nyeste udstyr inden for velfærdsteknologien og blive klog på at kunne vejlede andre til at bruge det, så det giver værdi og mening.

Vi arbejder med Hololens

Microsoft har udviklet et avanceret sæt briller, Hololens, der kan bruges til at få ny viden om kroppen via brug af den nyeste teknologi.

Herunder kan du se en film fra Microsoft, der viser hvordan et universitet i USA bruger Hololens. På Social- og sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens er vi undervejs med et pilotprojekt med Hololens.

Du får mulighed for at være med i forreste række.
Med Hololens blandes virkeligheden med digitale billeder og 3D-video.
Det er en eminent teknik til virkelighedstro undervisning.

Vi er de bedste på vores område

Social- og sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens er sammen med to andre skoler udvalgt til at indgå i Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark.

Vi er udpeget af Undervisningsministeriet, fordi de har vurderet, at vi er de bedste inden for vores område. Det betyder, at vi har den nyeste teknologi på skolerne, og at vi er med i mange spændende samarbejder på tværs af landegrænser. Det får du også glæde af.

Herunder kan du se et indslag fra åbningen af Videnscentret i Fredericia i april 2018. Indslaget bringes efter aftale med TV Syd.  
Robotter og ny teknik skal styrke vores velfærd.

Læs mere om Videnscentret

Robotterne kommer og hjælper.
SOSU-elever skal rustes til fremtiden.
Teknologi-center åbnet: Robotter kan hjælpe ældre.

Her kan du finde mere information

Læs mere om vejen gennem uddannelserne på skolens hjemmeside. I kan også have glæde af SOSU GUIDEN, der giver flere oplysninger om alle muligheder i uddannelserne.

I næste mail: En sund uddannelse for dig

Vi håber du fik nogle informationer der var brugbare i denne e-mail.

Den næste mail kommer til at handle om sundhed. Både hvordan vi arbejder med sundhed i uddannelserne, om læring i bevægelse, og hvordan du også kan arbejde med egen sundhed gennem vores uddannelser.

Vi håber, I er blevet klogere på dit valg af ungdomsuddannelse.

I er altid meget velkomne til at kigge forbi skolens afdelinger - både til Åbent Hus eller til en samtale med en uddannelsesvejleder.

Læs mere om os på www.sosufvh.dk.

Du er velkommen til at kontakte en vejleder

Vores vejledere er klar til at hjælpe, hvis I allerede nu har spørgsmål om vores uddannelser:

Helle Mølgaard Nielsen
Uddannelsesvejleder
GF1 & GF2 Kolding og Rekrutteringskonsulent
Email: hmn@sosufvh.dk 
+454024 2202 - mobil