Klagevejledning og fælles retningslinjer ved prøver

På Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens har vi fælles retningslinjer for vores formelle procedurer. Vores mål er at sikre, at vores elever og kursister bliver mødt af ens procedurer på tværs af uddannelser og afdelinger. Nedenfor har vi samlet en håndfuld dokumenter, der uddyber nogle af vores procedurer.

KLAGEVEJLEDNING
Det er muligt at klage over skolens formelle afgørelser. Du kan her læse om, hvilke afgørelser der kan klages over samt processen ved klager. Se regler for dette ved at klikke på linket her.

RETNINGSLINJER VED STØRRE SKRIFTLIGE OPGAVER
Vi har samlet gode råd til, hvordan du laver litteraturliste, layout mm., hvis du skal skrive en større skriftlig opgave. Se regler for dette ved at klikke på linket her.

VEJLEDNING TIL STANDPUNKTSBEDØMMELSE OG REVURDERING
Du kan her få klarhed over processen for standpunktsbedømmelser og dine muligheder for en revurdering. Se regler for dette ved at klikke på linket her.

BRUG AF CHATGPT VED PRØVER
Brug af ChatGPT og andre lignende værktøjer er ikke tilladt ved prøver. Se regler for dette ved at klikke på linket her.

SÆRLIGE PRØVEVILKÅR
For at sikre at vores elever er ligestillede i prøvesituationer, tilbyder vi særlige prøvevilkår. Det drejer sig om elever med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, tilsvarende vanskeligheder samt elever med et andet modersmål end dansk.
Det er således et tilbud til de omtalte elevgrupper. Læs mere om tilbuddet om særlige prøvevilkår her.

Kontakt Marianne Knudsen på email: mak@sosufvh.dk eller telefon:

Marianne Knudsen

Uddannelsesbibliotekar

  2264 1165