Den digitale uddannelsesbog

Her kan du finde hjælp, hvis du har problemer med den digitale uddannelsesbog, både når du er på skolen, og når du er i praktik. Nederst på siden finder du generelle introduktionsfilm til den digitale uddannelsesbog.


Jeg kan ikke finde min digitale uddannelsesbog på ElevshareDu kan i denne video finde en vejledning til, hvordan du finder den digitale uddannelsesbog på Elevshare. Kan du stadig ikke finde din digitale uddannelsesbog, så tag kontakt til din lokale IKT-koordinator.

Jeg har en kode, men den virker ikke til min digitale uddannelsesbog
Årsagen kan være at din kode ikke overholder betingelserne som er mindst 8 tegn, heraf mindst 1 stort bogstav, 1 lille bogstav og mindst 1 tal. Koden må ikke indeholde dele af dit eget navn. Virker din kode til den digitale uddannelsesbog stadig ikke, så tag kontakt til en af skolens bibliotekarer.

Jeg kan godt komme ind i min digitale uddannelsesbog, men den er tom
Klik først på dit navn i venstre menu. Den første side af den digitale uddannelsesbog er ofte tom. Tjek om de øvrige sider i uddannelsesbogen også er tomme. Er alle sider i din digitale uddannelsesbog tomme, så tag kontakt til din lokale IKT-koordinator.

Sådan arbejder du med din digitale uddannelsesbog offline.Du kan godt arbejde med din digitale uddannelsesbog offline. I videoen her kan du se, hvordan du downloader din digitale uddannelsesbog, så du kan arbejde offline.

Jeg kan ikke komme på internettet på skolen
Du kan godt arbejde offline med din digitale uddannelsesbog, hvis du allerede har downloadet den. Hvis du ikke har downloadet din digitale uddannelsesbog, kan du ikke arbejde med den offline – kun online. Oftest er det langt det letteste at arbejde med uddannelsesbogen online. Hvis du ikke kan komme på internettet, kan du tage kontakt til en af skolens it-medarbejdere.

Jeg kan ikke komme på internettet på mit praktiksted
Du kan godt arbejde offline med din digitale uddannelsesbog, hvis du allerede har downloadet den. Hvis du ikke har downloadet din digitale uddannelsesbog, kan du ikke arbejde med den offline – kun online. Hvis du ikke kan komme på internettet på dit praktiksted, så tag kontakt til dit praktiksteds it-medarbejder. Hvis du har en smartphone, kan du let selv oprette et trådløst netværk til din PC eller tablet.

Jeg kan ikke dele min uddannelsesbog med min kontaktlærerDu kan dele din digitale uddannelsesbog med din kontaktlærer. I videoen her ser du, hvordan man deler din digitale uddannelsesbog. Du kan også dele din uddannelsesbog som en fil med din praktikvejleder.

Jeg kan ikke dele min uddannelsesbog med min praktikvejlederDu kan dele din digitale uddannelsesbog med din praktikvejleder som en PDF fil. I videoen her ser du, hvordan du deler en side eller hele din digitale uddannelsesbog som en fil. Du kan derefter sende en mail med filen vedhæftet.

Hvor finder jeg en generel intro til den digitale uddannelsesbog? 
I løbet af de første par dage på din uddannelse får du en generel intro til den digitale uddannelsesbog. I den digitale uddannelsesbog finder du også en generel introduktionsfilm. Du kan også finde den herunder.Support – hvor kan jeg få hjælp?
Har du ikke fundet svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt til skolens bibliotekarer, it-medarbejdere eller IKT-koordinator. Du finder kontaktoplysninger her på hjemmesiden under IT-Support