Praktisk info

Du kan søge om SU på Grundforløb 1 og Grundforløb 2.
Du finder link til SU her

På hovedforløbet får du elevløn.

Det er FOA, der forhandler overenskomster for SOSU- og PAU-elever. Du kan derfor læse mere om løn og vilkår på deres hjemmeside foa.dk – og hos din arbejdsgiver.

Hvis du er over 25 år, har du mulighed for at søge voksenelevløn. Den er ca. det dobbelte af en normal elevløn. Det er din arbejdsgiver, der afgør om du kan få voksenelevløn.

Du er altid velkommen hos uddannelsesvejledningen – både inden du starter på SOSU FVH og undervejs i din uddannelse.

Se kontaktmuligheder her

SOSU FVH har skoler i Horsens, vejle, Fredericia og Kolding
Se adresser her
Det er ikke alle forløb, der udbydes på alle adresser – se aktuelle muligheder på Ansøgningsfrister og uddannelsesstart eller tal med en vejleder.

Alle får en personlig uddannelsesplan, inden de starter på grundforløb 2 eller hovedforløb. Den tager højde for dine erfaringer med job og uddannelse.
Det betyder, at du fx kan få merit/godskrivning for relevant joberfaring eller tidligere uddannelse.
Eksempelvis får du 6 måneders godskrivning, hvis du er uddannet SOSU-hjælper og søger ind på uddannelsen til SOSU-assistent.

Er du over 25 år?
– på baggrund af din erhvervserfaring kan vi tilbyde realkompetencevurdering (RKV) i forhold til din ansøgning til grundforløb 2.
Kontakt en vejleder for at få mere information om dette.

Arbejdsgivererklæring
En arbejdsgivererklæring bruges overfor skolen eller arbejdsgiver til at dokumentere tidligere relevant beskæftigelse. Det kan bruges til merit/godskrivning af skole eller praktikperioder.

Tal med en vejleder inden du udfylder og indsender en arbejdsgivererklæring.