Kære forældre


Hør 18-årige Malika fortælle om at læse til Social- og Sundhedsassistent

Lige nu står din teenager for at skulle vælge ungdomsuddannelse efter 9. eller 10. klasse. Springbrættet til en karriere inden for omsorg og sundhed er vores uddannelser. Din unge kan vælge mellem EUX VELFÆRD, som er en kombineret studentereksamen og social- og sundhedsassistent uddannelse, social- og sundhedsassistent uden EUX, social- og sundhedshjælper eller pædagogisk assistent.

Vil I vide mere om adgangskrav til Grundforløbet så klik her

Uanset hvilken en af vores uddannelser din unge er interesseret i, så er der ingen døre der lukker sig. Tværtimod. Med en EUX VELFÆRD kan din unge læse videre på samme måde, som hvis han/hun havde valgt STX. Der er bare en ekstra uddannelse oveni, så der er frit valg til at gå direkte ud i arbejde, få merit til sygeplejerske m.m.

Vælger din teenager at læse social- og sundhedshjælper kan der altid bygges ovenpå med en assistent uddannelse, og går han/hun efter pædagogisk assistent er der mulighed for at videreuddanne sig til pædagog eller arbejde med børn/unge på bosteder m.m. Der er så mange muligheder, at det er svært at nævne dem alle her, men prøv at klikke på linket her, og se de gode historier med 30 uddannede assistenter og hjælpere i alle aldre, der arbejder indenfor meget forskellige områder. I kan også blive klogere på indholdet af uddannelserne ved at klikke på filmen med Rasmus Brohave foroven på siden.

Undervisningen hos os foregår i et levende studiemiljø, hvor udfordringer og arbejdsmetoder ude fra praksis er i højsæde. Eleverne arbejder med cases, som tager udgangspunkt i virkeligheden, og er i praktik flere gange i løbet af uddannelsen. Din teenager kan vælge mellem skolens fire afdelinger i Horsens, Vejle, Fredericia og Kolding