Kære forældre

Lige nu står din teenager for at skulle vælge ungdomsuddannelse efter 9. eller 10. klasse. Springbrættet til en karriere inden for omsorg og sundhed er vores uddannelser. Din unge kan vælge mellem EUX VELFÆRD, som er en kombineret studentereksamen og Social- og Sundhedsassistent uddannelse, Social- og Sundhedsassistent uden EUX, Social- og Sundhedshjælper eller Pædagogisk Assistent.

Uanset hvilken en af vores uddannelser din unge er interesseret i, så er der ingen døre der lukker sig. Tværtimod. Med en EUX VELFÆRD kan din unge læse videre på samme måde, som hvis han/hun havde valgt STX. Der er bare en ekstra uddannelse oveni, så der er frit valg til at gå direkte ud i arbejde, få merit til sygeplejerske m.m.

Vælger din teenager at læse Social- og Sundhedshjælper kan der altid bygges ovenpå med en assistent uddannelse, og går han/hun efter Pædagogisk Assistent er der mulighed for at videreuddanne sig til pædagog eller arbejde med børn/unge på bosteder m.m. Der er så mange muligheder, at det er svært at nævne dem alle her, men prøv at klikke på linket her, og se de gode historier med 30 uddannede assistenter og hjælpere i alle aldre, der arbejder indenfor meget forskellige områder. I kan også blive klogere på indholdet af uddannelserne ved at klikke på filmen med Rasmus Brohave eller på de små link forneden.

Undervisningen hos os foregår i et levende studiemiljø, hvor udfordringer og arbejdsmetoder ude fra praksis er i højsæde. Eleverne arbejder med cases, som tager udgangspunkt i virkeligheden, og er i praktik flere gange i løbet af uddannelsen. Din teenager kan vælge mellem skolens fire afdelinger i Horsens, Vejle, Fredericia og Kolding

Du kan også blive klogere på indholdet af uddannelse ved at klikke på filmen med Rasmus Brohave eller på de små link forneden.

Et sundt studiemiljø

På Social- og sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens tilbyder vi spændende og kreative læringsmiljøer til dig, der gerne vil tage en uddannelse, der veksler mellem teori og praksis.

Læs om uddannelsen her

Udsyn i trygge rammer

Drømmer du om at blive sygeplejerske, fysioterapeut, jordemoder eller socialrådgiver? Med vores uddannelser kan du læse videre og blive alt det du drømmer om. Du kan også komme i praktik i udlandet, og møde spændende nye mennesker og kulturer.

Læs om uddannelsen her

Hvad laver man ude i virkeligheden

Der er stor mangel på dygtige social- og omsorgsmedarbejdere, så det vil ikke være svært for dig at få arbejde, når du er færdig med din uddannelse. Du kan arbejde på hospital, i lægepraksis, på plejecenter, bosteder m.m. Du kan også vælge at blive selvstændig,

Læs om uddannelsen her

Tilmeld dig på optagelse.dk

Du søger om optagelse via www.optagelse.dk. Husk, at du skal vælge ungdomsuddannelse. Via dette link kan du se en videoguide til at udfylde dit ansøgningsskema.

Læs om uddannelsen her

Søg ind på GF 1

Grundforløb 1 er for dig, der har afsluttet 9. klasse eller 10. klassen inden for det seneste år.

Læs om uddannelsen her