Tid til at vælge ungdomsuddannelse

Kære dig, der skal til at vælge ungdomsuddannelse

Rasmus Brohave har været SOSU for en dag! Måske har du også lyst til en karriere, hvor det handler om mennesker!

En uddannelse hos os er et godt sted at starte din karriere, for du får en faglig ballast og mulighed for videre uddannelse, skulle du have lyst til endnu mere.

Hos os kommer du til at medvirke til at udvikle og afprøve det nyeste udstyr inden for velfærdsteknologien, og blive klog på at kunne vejlede andre til at bruge det, så det giver værdi og mening.

Læs mere om uddannelsen her

På Social- og sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens tilbyder vi spændende og kreative læringsmiljøer til dig, der gerne vil tage en uddannelse, der veksler mellem teori og praksis.


Læs mere om uddannelsen her

Drømmer du om at blive sygeplejerske, fysioterapeut, jordemoder eller socialrådgiver? Med vores uddannelser kan du læse videre og blive alt det du drømmer om. Du kan også komme i praktik i udlandet, og møde spændende nye mennesker og kulturer.

Læs mere om uddannelsen her

Vil du have en studentereksamen og en erhvervsuddannelse på én gang? Så er EUX velfærd noget for dig. Du udfordrer dig selv hver dag med spændende fag, og kommer i praktik så du kan prøve din viden af i praksis.

Læs mere om uddannelsen her

Der er stor mangel på dygtige social- og omsorgsmedarbejdere, så det vil ikke være svært for dig at få arbejde, når du er færdig med din uddannelse. Du kan arbejde på hospital, i lægepraksis, på plejecenter, bosteder m.m. Du kan også vælge at blive selvstændig,


Læs mere om uddannelsen her

Tilmeld dig på optagelse.dk

Du søger om optagelse via www.optagelse.dk. Husk, at du skal vælge ungdomsuddannelse. Via dette link kan du se en videoguide til at udfylde dit ansøgningsskema.


Søg ind på uddannelsen her

Søg ind på GF 1

Grundforløb 1 er for dig, der har afsluttet 9. klasse eller 10. klassen inden for det seneste år.


Læs mere om adgangskrav og forløb her