Sundt fokus

På Social- og sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens har vi fokus på at tilbyde vores elever en sund hverdag. Se mere om kantine, motion og hjælp til rygestop.
Motion og bevægelse er integreret i den almindelige undervisning på skolen. I grundfagene har du undervisning i idræt på grund- og hovedforløb, og kan du slet ikke få nok af at bevæge dig, og vil du vide mere om kroppens fysik, så har du mulighed for at vælge idræt som et selvstændigt fag på dit hovedforløb.

På alle skolens afdelinger har du adgang til en kantine, hvor du kan købe drikkevarer og sund mad. 

Må jeg ryge i skoletiden? Nej. Skolen indførte i 2018 "Røgfri skoletid", hvilket betyder, at du ikke må ryge i skoletiden.

Hvis det er svært for dig ikke at ryge de timer, du er på skolen, er der hjælp at hente på de enkelte afdelinger, hvor der er indkøbt forskellige præparater, der kan give lidt adspredelse. 

Ønsker du at stoppe med at ryge, kan du få hjælp til rygestop af skolens rygestopkonsulenter. Henvend dig til din underviser eller i administrationen på den afdeling, hvor du går, så hjælper de dig med at kontakte rette vedkommende.


Hvordan er skolens regler for alkohol? Under visse omstændigheder må alkohol indtages på skolen. Læs reglerne herfor i skolens alkoholpolitik